nlen

Onze kamers

Kamers met ontbijt

Wij beschikken over twee kamers met elk hun eigen sanitaire voorzieningen. Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk en voor iedereen betaalbaar!

Faciliteiten

Op de kamer van onze guesthouse te Zottegem is er steeds thee en koffie, een TV, wifi, een zithoek en een haardroger ter beschikking.
Eén kamer beschikt over een dubbel bed voor één of twee personen, de andere kamer heeft twee aparte bedden plus mogelijkheid voor een derde bed. Bij elke boeking is het uitgebreide ontbijt gratis inbegrepen. Er is een minibar op de kamer met drank aan interessante tarieven. Uur van ontbijt wordt besproken met de gasten, we houden rekening met uw wensen. Elke kamer beschikt over gratis water, thee en koffie.

Advies

Wij kennen uiteraard de streek goed en kunnen u dus steeds advies geven over te bezienswaardigheden en naburige steden die een bezoekje waard zijn.

Omgeving

Fine Fleur is gelegen in de Zwalmstreek. Dit is een toeristische streek met diverse wandelwegen. Het is er rustig en toch is alles dichtbij het centrum gelegen. Een ideale uitvalsbasis dus voor diverse activiteiten.

Tarieven

Betaalbare tarieven en gratis ontbijt bij overnachting
Voor een overnachting bij B&B Fine Fleur te Zottegem betaalt u geen “zotte prijzen” maar een correcte vergoeding.

Eén persoon: €80/nacht (incl. ontbijt)
Twee personen: €120/nacht (incl. ontbijt)
Drie personen: €165/nacht (incl. ontbijt)

Graag reserveren?

+32 (0) 486 36 07 09     +32 (0) 496 95 16 03     Stuur ons een mailtje

Reserveren?

Reserveren kan steeds telefonisch. We bekijken dan meteen of de kamer op de gewenste datum nog vrij is.
Is dit niet het geval, dan kijken we of er voor u een andere datum mogelijk is of verwijzen we u door naar een concullega in de buurt.

+32 (0) 486 36 07 09     Stuur ons een mailtje